Epoxygulv – holdbare overflader med epoxymaling​

Skal du have lavet et epoxygulv? Hos Brøndby Strands Malerforretning har vi specialiseret os i epoxymaling på fliser, betongulve og trægulve med videre. Det er både slidstærkt, holdbart og rengøringsvenligt. Vi maler for kunder i blandt andet Brøndby, Glostrup og Albertslund samt mange andre steder.

Epoxymaling giver et råt og industrielt look

​Epoxy består af harpiks og en hærder, men epoxymaling er tyndere end epoxygulvbelægning, som vi også lægger. Epoxymalingen er med andre ord fortyndet og er derfor nemmere at arbejde med, hvorimod en epoxygulvbelægning er mere slidstærk.

Epoxy kan benyttes udendørs og indendørs på for eksempel et trægulv eller et betongulv. Det kan også være et gulv i en garage eller på et værksted. Det er blevet populært, hvis ønsker den såkaldte newyorkerstil i køkkenet eller i stuen. Stilen er kendetegnet ved det rå og industrielle look. Samtidig er det skridsikkert.

Hos os har kunderne naturligvis førsteprioritet, og derfor gør vi vores absolut bedste for at opfylde deres behov og ønsker til det nye gulv. Samtidig lægger vi vægt på at udføre et professionelt arbejde i høj kvalitet og med de bedste malerprodukter. Vi råder og vejleder gerne om de mange muligheder.

Hvad koster epoxygulv?

​Prisen for et epoxygulv afhænger af flere faktorer, og det er vigtigt at sikre, at undergulvet er intakt eller bliver udbedret med for eksempel epoxymørtel. I visse tilfælde er det tilstrækkeligt med et par lag epoxymaling frem for en epoxygulvbelægning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at ringe til os på telefon 43 43 00 44 for at høre nærmere. 

Du kan også skrive til os på e-mail skilte@bsm-maler.dk. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for et epoxygulv. ​Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og få svar indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Altid kunden i fokus

Hos os har vi fokus på kvalitet og vi lytter altid til vores kunder når det kommer til at finde den rette løsning..

Mange års erfaring i branchen

Vi har mange års erfaring og opdaterer løbende vores medarbejdere så de anvender de nyeste tekniker.

Høj kvalitet og professionel rådgivning

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at vejlede og rådgive dig til den allerbedste løsning.

Kontakt

Adresse

Abildager 2, 2605 Brøndbyvester​

Find vej med Google Maps

Firmainformation

Brøndby Strands Malerforretning

CVR: 33104154