Maling af facade med den bedste facademaling​

​Trænger facaden til at blive frisket op, eller er det på tide at give den et helt nyt look? 

Hos Brøndby Strands Malerforretning har vi mange års erfaring inden for malerfaget, og vi tilbyder blandt andet maling af facade for private og erhvervskunder i områderne omkring Brøndby, Albertslund og Glostrup.

For os er det vigtigt, at vores kunder altid er førsteprioritet, og vi gør vores absolut bedste for at opfylde deres behov og ønsker. Vi lægger derfor også vægt på at udføre vores malerarbejde i høj kvalitet, hvorfor vi altid anvender den bedste facademaling. Derudover tilbyder vi også professionel rådgivning i forbindelse med maling af facade. 

Vi sætter din facade i stand

Er facaden nedslidt, og trænger den til en større renovering, kan vi også være behjælpelige. Vi kan blandt andet pudse facaden op og efterfølgende tilbyde maling af pudset facade.

Kontakt os og få en pris på maling af facade

Ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på maling af facade, hører vi meget gerne fra dig. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 43 43 00 44, men du kan også skrive til vores e-mail skilte@bsm-maler.dk eller benytte vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Brøndby Strands Malerforretning

CVR: 33104154

adresseinformation

Abildager 2, 2605 Brøndbyvester​

Find vej med Google Maps

kontaktinformation

Telefon: 43 43 00 44

E-mail: skilte@bsm-maler.dk