Maling af gulv med epoxy og andet gulvarbejde udføres

Hos Brøndby Strands Malerforretning udfører vi som dygtig maler, professionelt gulvarbejde samt maling af gulv med epoxy til alle slags kunder – uanset om det drejer som om privatpersoner, den offentlige eller private sektor i Brøndby, Albertslund, Glostrup eller omegn.

Vi leverer og benytter naturligvis det bedste udstyr, og det sikrer dig derfor høj kvalitet.

Vælg maling af gulv med epoxy ved stort slid

Maling af gulv med epoxy er især velegnet til gulve, som udsættes for hårdt slid. Et epoxygulv er yderst holdbart, skridsikkert og nemt at gøre rent, og det kan derfor egne sig til mange forskellige brancher:

  • Institutioner
  • Skoler
  • Haller/sportshaller
  • Værksted
  • Lager

Har dit gulv brug for epoxymaling, og er det udsat for megen færdsel, eller skal det kunne stå imod et fedtet miljø, er maling af gulv med epoxy den rette løsning for dig.

Slibning og lakering af trægulve

Ser dit trægulv slidt og trist ud? Trænger det til en genopfriskning? Så står vi klar med eget professionelt slibeudstyr til trægulve.​ Til lakering af gulv bruger vi Bona Traffic, som er en yderst slidstærk og skridsikker lakering – særligt velegnet til sportshaller. Udover lakering og slibning af gulv tilbyder vi, som en ekstra service, opstregning af haller.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du yderligere spørgsmål til gulvarbejde, herunder maling af gulv samt slibning og lakering af trægulve, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 43 43 00 44, eller via vores kontaktformular, som du finder på siden. Du kan også sende os en e-mail på skilte@bsm-maler.dk.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Brøndby Strands Malerforretning

CVR: 33104154

adresseinformation

Abildager 2, 2605 Brøndbyvester​

Find vej med Google Maps

kontaktinformation

Telefon: 43 43 00 44

E-mail: skilte@bsm-maler.dk