​Profil

​Brøndby Strands Malerforretning er et malerfirma, som har mange års erfaring fra malerfaget. Firmaet blev grundlagt i 1943, og Kim Hansen har siden 1986 stået i spidsen for forretningen. Kim Hansen er uddannet farvehandler, og har altid beskæftiget sig med malerfaget. Virksomheden har derfor stor erfaring inden for alle slags maleropgaver.

Kunden er vigtigst

​Kundepleje, kvalitet og service er alle kerneværdier for virksomheden Brøndby Strands Malerforretning. Vi har fokus på tilfredse kunder, hvilket har skabt os en solid plads i branchen.

Vi vil gøre en forskel i branchen, og det er vigtigt for os, at give vores kunder en god oplevelse. Derfor gør vi os meget umage med de opgaver, der skal laves. Vi har tæt kontakt med kunden, og tilbyder professionel rådgivning, baseret på stor viden, gennem hele processen. Derved får du bedst muligt opfyldt dine ønsker og behov.

Mange forskellige kunder

​Vores kundeflade er bred, og vi servicerer derfor mange forskellige kunder. Vi har mange kunder inden for den offentlige sektor, men bistår også gerne private virksomheder, hvis I har brug for netop vores ekspertise

Vi har gennem tiden vundet mange offentlige licitationer, og har dermed opnået god og solid erfaring, som vi kan trække på, når vi skal løse de forskellige opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Brøndby Strands Malerforretning

CVR: 33104154

adresseinformation

Abildager 2, 2605 Brøndbyvester​

Find vej med Google Maps

kontaktinformation

Telefon: 43 43 00 44

E-mail: skilte@bsm-maler.dk